EstIQSOFT KÉPZÉSEK

Apple tanfolyamok

Oktatóközpontunk Magyarországon egyedüliként hivatalos Apple Certified Trainer Provider, azaz Apple minősített oktató, Mihály Tamás adja át tudását a legújabb Apple technológiák használatáról. Rendszerüzemeltetés és alkalmazásfejlesztés területén is első kézből kapnak ismereteket hallgatóink.

Az Apple macOS (OS X) operációs rendszerrel működő Mac számítógépei és iOS mobil eszközei elterjedése, és általában a mobil eszközök használata jelentős kihívások elé állítja az IT szakembereket. Gyakran vegyes infrastrukturában kell megvalósítani a kényelmes és biztonságos üzemeltetést. Az Apple sajátos és kiemelkedő management funkciókat épített ki az eszközei konfigurálásához, ami a hagyományos IT módszertan helyett sokkal rugalmasabb logikára épül. Közben páratlan biztonsági és kényelmi funkciókat valósít meg. Az Apple eszközök nem csak kívülről szépek, belülről is mérnöki csúcstechnológiát tartalmaznak és jelenleg a legbiztonságosabb felhasználói eszközök. Ismerkedjen meg az Apple eszközök működésével és menedzsmentjével, hogy kihasználhassa az előnyeiket.

Apple és Microsoft területen is rendszermérnökként olyan tudást tudunk átadni, ami páratlan a szakterületen: Hogyan egészítheti ki egymást a hagyományos IT gondolkodás és a mobilitáshoz illeszkedő rugalmas szemlélet. Válassza egyedi tanfolyamainkat, vagy rendelje meg a hivatalos Apple képzéseket igénye szerint!

APPLE RENDEZVÉNY MEGHíVÓ!

Apple Excellence Centerként egy három részes ATC eseménysorozat első részét tartjuk áprilisban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ

  • A tanfolyamok eszközigénye miatt elsősorban az Oktatóközpontban, tantermi oktatás keretében szervezzük a képzéseket.
  • A tanfolyamokat akár egyedi időpontban, zárt csoportos képzés formájában is megszervezzük.
  • Általános tanfolyamszervezési információk, lemondási feltételek a Szervezési információk oldalon olvashatók.

A listában szereplő képzéseink „szabad szolgáltatásként folytatott” áfás képzések.