Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Vezess hatékonyan home office-ból, ez nem krízis, ez a jövő!

Az éppen érvényes távmunkahelyzetből kiindulva egy különleges, újszerű képzést kínálunk Önöknek.
Olyan vezetőket szólítunk meg, akik elé a home-officeból történő vezetés hirtelen új kihívásokat gurított, vagy akik már egyértelműen érzik, hogy ezen – komoly EQ-t is igénylő – feladat egészen más, mint egy „sima” home-office munka. Nekik igyekszünk most támpontokat nyújtani egy 3x4 órás interaktív online képzéssel.

A programot Borbély László tartja, akivel sok beszélgetés után alakítottuk ki azt a tematikát, melynek végén tisztázódni fog, hogy a mostani állapotot krízisnek vagy lehetőségnek éljük-e meg. Olyan napi praktikákat gyakorlunk be,  melyekkel a vezetés hatékonysága, vagy a csapatösszetartás „művészete” otthonról sem sérül. Sőt: a bevált trükkök és szabályok alkalmazása során kiderül, hogy a talponmaradás messze nem annyira lehetetlen feladat, mint amilyennek az az elmúlt egy hónapban tűnt.


Az időpontot úgy szeretnénk meghatározni, hogy az minden érdeklődőnek megfeleljen. Ezért kérjük, hogy egyelőre csak jelezze érdeklődését tanfolyamszervezőnknél. Ezt követően megkeressük a legmegfelelőbb időpontokat.

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Ajánlja a hírt másoknak is!