Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

2021. évi tanfolyami kínálatra vonatkozó közvéleménykutatás az IQJB-től

A tavalyi év tapasztalatai alapján bátran kijelenthető, hogy 2021-ben a jól meghatározott célok érdekében történő tanulás kulcsfontosságú lesz. Alacsonyabb oktatási keretek, kevesebb megbízás és projekt - ezekkel sokan szembesültünk -, így a hatékonyság növelése várhatóan az oktatások területén is jobban előtérbe fog kerülni.

Cégünk a piacról érkező visszajelzések alapján kialakított képzési programmal szándékozik ezt a célt támogatni.

Ahhoz, hogy ez megalapozott információk alapján történhessen meg, egy rövid időre szükségünk van az Ön személyes együttműködésére.

Az alábbiakban hivatkozásra kattintás után egy kérdőívet talál, melyben a közelmúlt leggyakoribb tanfolyamai találhatók ABC-sorrendben felsorolva. Kérjük, hogy szánjon rá kb. 5 percet, és jelölje be azokat az irányokat, melyek 2021-ben várhatóan aktuálisak lesznek Önnek és vállalatának. Annak érdekében, hogy idén könnyebben tudjanak választani a meghirdetett időpontok közül, az eredményt kiértékeljük, majd nyilvános képzéseink típusait és gyakoriságát nagyrészt ennek alapján állítjuk össze. A kitöltés anonim, azaz nem számonkérhető és semmilyen formában nem köthető a kitöltő személyéhez.

Amennyiben egy konkrét témával, a felsorolt tanfolyam(ok)kal kapcsolatban pontos információra vagy egyeztetésre van szüksége, kérjük keressen minket továbbra is a emailen, vagy a felmérés végén adja meg elérhetőségeit. Ha megtisztel bennünket javaslataival, azt is a kérdőív végén teheti meg.

ŰRLAP KITÖLTÉSE

Őszintén reméljük, hogy sok és értékelhető választ kapunk majd, mert Önök is belátják: a felmérés célja jól felfogott, közös érdekünk.
Előre is köszönjük az idejüket és együttműködésüket.

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!