Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

iPad képzés a Pető Intézetben

Amikor találkozik a szakértelem, az elhívatottság és a csúcstechnológia, abból remek dolgok sülnek ki!

A 3 éves kislányom egyik nap 152 lépcsőfokot mászott meg oda-vissza, miközben várost néztünk. Ez nem is volna nagy szó, de arról beszél, milyen nagyszerű munkát végeznek a Pető Intézet konduktorai. Egyik lábát kifelé fordítva használta, de az intézetben fél év alatt rendbejött. Most ügyesebben vezeti a focilabdát, mint én cheeky Már csak ezért is nagy örömmel kapcsolódtam be az Apple kérésére az intézetben folyó munkába.

 

A gyerekek fejlesztéséhez iPadokat kaptak a konduktorok. Ügyesen használják is. Töméntelen sok ingyenes alkalmazást gyűjtögettek össze az Apple Storeból, amikkel a gyerekek képességeit hatékonyan tudják fejleszteni - magam is meglepődtem, hogy mennyit. Mind a motorikus, mind a kognitív fejlesztésben jó társsá váltak az Apple eszközök. A multigesture vezérlés, az Applestyle kényelmes kezelés, a megbízható működés, az Apple háttér szolgáltatásai és a minőségi alkalmazások kiemelkedővé teszik ezeket az eszközöket. A gyerekek könnyedén használják, és közben fejlődnek a készségeik. A konduktorok kigyűjtötték és csoportosítgatták, melyik alkalmazások, milyen területek fejlődését segítik. Így célzottan azokat az alkalmazásokat tudják használni a gyerekek, amire nekik legnagyobb szükségük van.
Az én feladatom az volt, vezessem be a konduktorokat az iPad lehetőségeinek széles tárházába. Összeállítottam a legkézreállóbb, legegyszerűbb módszereket, fogásokat és egy konduktor ismerősömmel kiválogattuk azt, ami az ő munkájukban segítség.
Nagyon kedves és lelkes csapat érkezett a képzésre. Öröm volt velük együtt dolgozni és látni, ahogy felismerik: “de klassz” smiley Az idő hamar elröpült.
Mivel sok-sok hasznos lehetőséget tudnánk még megmutatni, ami könnyíti a konduktorok munkáját és segíti a gyerekek fejlesztését, ezért az IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont felajánlotta támogatását a képzés folytatására. Egy hét múlva ismét találkozunk. Biztos, hogy a csúcstechnika a szakértelemmel és az elhívatással összehangolva sok kisgyermek fejlődését, és nagyszerű emberek munkáját fogja segíteni. 

Ha ti is szeretnétek a technika minden lehetőségét kihasználni a szakértelmetek támogatására, az IQJB csapata készen áll az összehangolásra. Keressetek bátran!

címkék

Ajánlja a blogbejegyzést másoknak is!