Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

A nagyoknak múltja is van

Apple múzeumot indítottunk oktatóközpontunkban.
Az Apple neve összekapcsolódik a minőségi hardver és szoftver fogalmával. Apple Certified Trainer Providerként egyedi tudást képviselünk a régióban az Apple technológiáról. Igazi mérnöki, informatikai csúcsteljesítmény, amit az Apple eszközökben kívül és belül megtalálunk, ráadásul még nézegetni is élmény.

Barátaink jóvoltából most néhány emblematikus Apple őskövületet mutathatunk be kiállításunkon. A szünetekben, vagy vizsga előtt egy kávé mellett a recepciónál gyönyörködhettek a kiállított gépekben. Jelenleg a virtinben ezek az eszközök láthatók, és időnként cseréljük a bemutatott darabokat:
• Macintosh Plus 1Mb
• Macintosh Quadra 700
• Macintosh LCIII
• iMac G4
Jó részük ma is működőképes.
A régi gépeket nézve eszünkbe jut, milyen nevetségesen fejletlen eszközökkel rendelkeztünk az informatika őskorában, mégis látszik, a maga idejében mindegyikük vezető technológiai eredmény volt. Egyben nagyon várjuk, mit hoz a jövő, amikor már a mai eszközöket is így fogjuk múzeumban mutogatni. De nem csak várjuk, megszerezzük és tovább is adjuk a tudást.
Az Apple legújabb bejelentéseit itt tudjátok megnézni: https://developer.apple.com/videos/wwdc2016/

Community felhívás!
Ha rendelkeztek muzeális Apple eszközökkel és szívesen bővítenétek a múzeum készletét, köszönettel fogadjuk a felajánlásokat. A köszönet mellett mi is viszonozzuk a támogatásotokat kedvezménnyel a tanfolyamaink, vizsgáztatásunk árából. – Az Apple eszközök értéke időtálló smileyKeressetek ezen a címen.

 

Köszönjük a támogatását a Tihanyi családnak és az iCentre-Hungary Kft-nek, akik segítségével megvalósulhatott múzeumunk, reméljük minden vendégünk örömére!

 

címkék

Ajánlja a blogbejegyzést másoknak is!