Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Vegyen részt az első magyar nyelvű TMMi Professional tanfolyamon

Ha az Ön cége az ISTQB elvei szerint tesztel, ha vannak már CTFL vagy CTAL tanúsítvánnyal rendelkező kollegái, akik TMMi szakértőkké válnának, vagy tervezi tesztelési folyamatainak tanúsítását, vagy csak érdeklődik a legkorszerűbb, tesztelést fejlesztő modell iránt, akkor Önnek szól ez a nyár végi újdonság!

  • A 2012-ben kiadott, és a világban egyre több szoftvertesztelő cég által alkalmazott modell TMMi Foundation által akkreditált (http://www.tmmi.org/?q=node/149) oktatása most Magyarországon, magyarul is elérhető!
  • A TMMi (Test Maturity Model Integration) a professzionális tesztelést folytató cégek számára készült modell, amely a szoftvertesztelési folyamatok kialakítására, összehangolt működtetésükre és hatékony fejlesztésükre tanít.
  • A modell az ISTQB teszteléssel kapcsolatos fogalomrendszerét, valamint a CMMI modell szerkezetét használja alapul, és 16 részfolyamatot azonosítva ad lehetőséget tanúsítvány megszerzésére is.

Az augusztusi tanfolyamra jelentkezőket július 31-ig 20%, augusztus 19-ig 15% kedvezménnyel várjuk!
1 fő részvételi díja július 31-ig megküldött megrendelés esetén 159.200 Ft+áfa/2 nap, augusztus 19-ig pedig 169.150 Ft+áfa /2 nap

Vegyen részt Ön is az első magyar nyelvű TMMi Professional tanfolyamon 2015. augusztus 26-27-én!

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Ajánlja a hírt másoknak is!