Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Apple - Mindig friss tudást adunk

Az elmúlt héten oktatóközpontunk vezető hírei az Apple területről érkeztek. Az Apple a kényelem és elegancia mellett, a biztonság és minőség világa. Legtöbben sajnos nem is tudják, milyen professzionális szolgáltatások vannak becsomagolva a finom vonalú eszközökbe. Biztonság és mobilitás területén utolérhetetlen lehetőségeket nyújt vállalati IT és magánemberek számára is. Miközben várjuk az Apple újabb fejlesztéseinek a bejelentését a héten, naprakész ismereteket adunk a hazai cégek informatikusainak.

Vezető oktatónk, Mihály Tamás ismét újabb sorozat minősítést szerzett meg az Apple szakterületen. Az OS X legújabb verziójának rendszermérnöki minősítéseiről, és a hivatalos Apple Trainer minősítések frissítéséről négy féle oklevél is érkezett most postán.

Közben nagy sikere volt az egy hetes, összevont OS X kliens, és szerver adminisztrátori tanfolyamnak. Egymás után két hetet is megtöltöttek a tanulók. A siker együtt köszönhető az Apple csúcstechnológiájának, a jó hallgatói csoportoknak és felkészült oktatóközpontunknak egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy egyedi és minőségi tudást adhatunk tovább tanulóinknak.

Egyben ajánljuk a folytatást is. Aki már ismeri az Apple eszközök technikai tudását, nálunk megtanulhatja, milyen sokféle lehetőség van ezeknek az eszközöknek a vállalati integrálásában. Jöjjenek el hamarosan induló tanfolyamainkra, hogy ne csak a szépségét, hanem vállalati szolgáltatásait és biztonságát is kihasználhassák az Apple eszközöknek. Oktatónk, aki Microsoft és Apple rendszermérnök is egy személyben, minőségi garancia a témakörben. Apple Authorized Trainer Provider oktatóközpontunk a régió egyetlen kompetens forrása az Apple eszközök vállalati integrációja területén.
Szeretettel várjuk!

Kapcsolódó kedvezményes ajánlatunk keretében, mindazoknak akik részt vettek korábban az OS X üzemeltetése tanfolyamon nálunk kedvezményesen 160.000 Ft/fő + Áfa helyett 150.000 Ft/fő + Áfa áron kínáljuk az OS X Integrálása Windows rendszerekkel képzésünket november 4-6. és 9-11. között.

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Ajánlja a hírt másoknak is!