Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Skype for Business 2015 - új tanfolyam

A Lync Server utódja a Skype for Business 2015, melyhez a hivatalos képzés már Oktatóközpontunkban is elérhető.

Olyan plusz kiegészítőkkel érkezett, mint a natív Skype felhasználók bevonása konferencia beszélgetésekbe, vegyes Cloud használathoz (néhány felhasználó az Office360 szolgáltatást bérlőként használja) hangolás és igen jelentős sebesség növekedés mellett.

Az Office 2016 termékhez kapcsolódó Skype for Business klliens mellett támogatottak a régebbi Lync kliens verziók is. A kliens felülete Skype-osítható, ami nagyban megkönnyíti a felhasználói munkát egy már megszokott felület segítségével. VDI és RDP környezetben is megfelelően működő kliens, amivel akár egy Androidos mobil eszközzel is elérhetővé vált a teljes verziójú és funkcionlaitású kliens.Átfogó integrálhatóságot kapunk Exchange 2013 és SharePointra integrált Office WEB App hanszálata mellett. Az XMPP protokoll segítségével vegyes konferencia kapcsolatot alakíthatunk ki Sykpe for Business, CISCO WEBEx és hasnonló rendszerek között. Kiköszörülték az audio codec-es csorbákat, sokkal jobb az együttműködés a rendszerek közt.

Mi már többszörösen, sikerrel teszteltük a távoli eléréssel (Distance Learning megoldással) tartott tanfolyamainkon. Erről az oktatási formáról hamarosan bővebben is beszámolunk.

Oktató: Urbanovits György MCT, MCSE

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!