Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

2018. év végi tanfolyami időpont változások, extra időpontok

Az őszi időszak a képzések tekintetében is olyan intenzív, hogy akár egyik napról a másikra is szerveződik egy tanfolyam, aminek az indulására hónapok óta vártak az érdeklődők. Előfordulhat az is, hogy egy nyílt képzés időpontja változik. Érdemes az elkövetkező hetekben gyakrabban ellenőrizni a weboldalunkon meghirdetett dátumokat, illetve mielőbb előzetesen lefoglalni a helyet a kiválasztott tanfolyamra: Előzetes helyfoglalás, vagy email. Kattintson a tanfolyami listáért!

A MIcrosoft tanfolyamok területén fordul elő leggyakrabban a nyílt képzések időpontjának változása. Íme néhány új, illetve megváltozott tanfolyami időpont. Kérjük, a tervezett időpontokkal jelölt tanfolyamokra mielőbb küldjék el jelentkezésüket, vagy érdeklődésüket!

Ebbe a listába azokat a tanfolyamokat gyűjtöttük össze, amelyek időpontja változott, vagy újonnan szerveződött egy csoport. Így azok is részt tudnak venni rajta, akiknek a korábbi dátum nem volt megfelelő, vagy már nem találtak idei időpontot a kiválasztott tanfolyamra.

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Ajánlja a hírt másoknak is!