Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Az ITIL 4 alaptanfolyamai: egyszerűsített - bővített - teljeskörű

Az ITIL 4-gyel való alapszintű megismerkedést mind egyéni, mind szervezeti szinten 3 egymásra épülő és átjárható alaptanfolyammal támogatjuk:  2-napos,  3-napos és  4-napos változattal. A tanfolyamok egyre bővülő terjedelemben foglalkoznak az „ITIL 4 alapjai” c. útmutatás ajánlásaival.

Mindhárom tanfolyamnak részét képezi az ITIL 4 keretrendszer alapszintű ismertetése az első napon. A további képzési napokon az ITIL 4 által javasolt képességekkel ismerkedik meg a részvevő:
• a 2. napon azokkal a képességekkel, amelyek a sikeres ITIL 4 alapvizsgához feltétlenül szükségesek (ITIL 4 egyszerűsített alaptanfolyam (4FBas - ITIL 4 Foundation Basic))
• az opcionális 3. napon azokkal a képességekkel, amelyek lényegében az ITILv3 alaptanfolyam terjedelmének felelnek meg (ITIL 4 bővített alaptanfolyam (4FExt - ITIL 4 Extended))
• a szintén opcionális 4. napon pedig az új, a ITILv3-ban NEM szereplő javasolt képességek kerülnek ismertetésre (ITIL 4 teljeskörű alaptanfolyam (4FFull - ITIL 4 Foundation Full))
Az átjárhatóságot az biztosítja, hogy
• az egyszerűsített alapképzést folytatni lehet a bővített alapképzés 3. napjával, illetve a teljeskörű alapképzés 3-4. napjával valamilyen alkalmas későbbi időpontban;
• a bővített alapképzést folytatni lehet a teljeskörű alapképzés 4. napjával szintén valamilyen alkalmas későbbi időpontban.
Az átjárhatóság azt is lehetővé teszi, hogy igényelhető egy 3-napos vagy 4-napos képzésnek akár csak az első 2, illetve első 3 napja, és esetleg később elvégezhető a 3., illetve 4. napja.
A bővített alaptanfolyam 3. napján, illetve a teljeskörű alapképzés 3-4. napján való részvételnek az előfeltétele az, hogy a jelentkező részt vegyen korábban egy egyszerűsített alapképzésen, vagy rendelkezzen ITIL 4 alapszintű képesítéssel.

Jelentkezés itt.

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!