Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

ITIL Vizsga változások – 2022. február 1-től

A PeopleCert vizsgaszervező cég megvásárolta az Axelos-t, amely azelőtt az angol kormány és egy Compita nevű angol cég közös vállalkozása volt, így minden jogosultság a PeopleCert kezébe került. Ez egy világszintű változás, és a gyakorlatban azt jelenti, hogy az ITIL körüli összes döntés mostantól egyetlen cégtől, a PeopleCert-től függ. Ennek köszönhetően az ITIL szakkönyvek papír és elektronikus formában egyaránt a PeopleCert jogtulajdonába kerül, mivel egyedüli tulajdonosa lett az Axelos-nak. A PeopleCert továbbra is akkreditált és változatlan tartalmú tananyagokkal, akkreditált oktatóközpontokkal és akkreditált trénerekkel/oktatókkal dolgozik a világon mindenhol, így Magyarországon is. Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont mindhárom szintű akkreditációval rendelkezik, azaz ITIL akkreditált oktatóközpontként, akkreditált oktatókkal nyújtunk továbbra is akkreditált ITIL tanfolyamokat.

VÁLTOZÁSOK 2022. február 1-től:

- Megszűnik a papír alapú vizsgáztatás, helyette kizárólag önállóan ütemezhető, voucher alapú online vizsgák lesznek.
- Az ITIL vizsgák díjának 20-25%-os emelkedése miatt a tanfolyam ára is emelkedni fog, hiszen azokat csak vizsgával együtt lehet megrendelni.
- A vizsga díja tartalmaz egy angol nyelvű E-book-ot is, a vizsgához tartozó ITIL szakkönyv elektronikus változatát.

Amennyiben még nem vizsgázott, de a vizsgát kifizette vagy 2021. december 22-ig megrendeli  és legkésőbb január 25-ig kifizeti az alábbi lehetőségek közül választhat még az eredeti áron:
- Tantermi vizsga oktatóközpontunkban – december 17.
- Tantermi vizsga oktatóközpontunkban – január 21.
- Megrendelt és kifizetett online vizsgák 1 éves érvényességgel január végén még a jelenlegi áron meg lesznek rendelve (voucher)

2022-től megszűnik az ITILv3 vizsgák lehetősége, és helyére az ITIL4 fog lépni.
Az MPT - Átképzés ITIL®4 vezető szakemberré (ITIL®4 MPT – Managing Professional Transition) tanfolyam és vizsga 2022. június 30-ig tehető le.

A 2022-es tervezett tanfolyamokról és árakról oldalunkon tájékozódhat : https://iqjb.hu/tanfolyamok/menedzsment/nemzetkozileg-akkreditalt-itil-4-tanfolyamok-alap-halado-es-atkepzo

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Ajánlja a hírt másoknak is!