Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

Bővülő Linux képzési kínálat

A korábbi évek tapasztalatai és a felmerült igények, érdeklődések alapján kibővítettük Linux képzési kínálatunkat. Már idén ősztől nemcsak a korábbi SuSE Linux képzéseink lesznek elérhetőek, hanem Red Hat Linux (CentOS) és Debián, Ubuntu rendszeradminisztrátori képzéseket is indítunk. Összeállítottunk képzéseket olyan speciális témákban (feladatokra) is, mint az LDAP, Virtualizáció, és a különböző hálózati megoldások.

Ez utóbbi képzések összeállítását(meghirdetését) több hónapos kutatómunka és tesztelés előzte meg, melynek során oktatónk Hamar Gábor, kipróbálta, tesztelte az elérhető megoldásokat és ezek közül kiválasztotta a szakmai szempontból legjobban használhatóakat. Az egyes képzéseken a résztvevők ugyancsak kipróbálhatják, tesztelhetik ezeket és megismerik előnyeiket-hátrányaikat, illetve az oktatónk tapasztalatait.

Az alapokkal nagyjából már rendelkező linuxosoknak kínálunk összevont SuSE üzemeltetési tanfolyamot, amelyet a Fundamentals és az Administration tanfolyamok anyagából állítottunk össze. Ezen a tanfolyamon a résztvevők mindkét képzés tananyagát megkapják, viszont az elején lévő alapismeretekkel csak áttekintés jelleggel foglalkozunk.

A fentieken kívül pedig összeállítottunk egy kedvezményes tanfolyamcsomagot, azoknak akik azt tervezik, hogy megszerik a Novell Certified Linux Administrator (CLA) minősítést. A csomag tartalmazza a vizsga díját is.

Tematikák a Linux tanfolyami oldalunkon, illetve a tanfolyamcsomag a tanfolyamcsomagok oldalon elérhetőek. A képzések szervezője, Varga Judit várja az érdeklődéseket.

címkék

Kapcsolódó tanfolyamok



Kapcsolódó tanfolyamcsomagok


Ajánlja a hírt másoknak is!