Szeptember 25. - az ATS.2 Apple Tech Series következő alkalma!

ONLINE KÉSZSÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGEK

Az új élethelyzetünket meghatározó, fenyegető bizonytalanság rövidtávon kész helyzet elé állít, döntésre kényszerít, stresszel, középtávon pedig új szemlélet kialakítására és új készségek megszerzésére sarkall mindannyiunkat.

Egy ilyen környezetben még nagyobb szükség lenne arra, hogy a vezetők és munkatársak elakadásaikban, dilemmáikban, kérdéseikben támogatást, figyelmet és fejlesztő segítséget kapjanak.

Ügyfeleinkkel beszélgetve azonban azt halljuk, hogy a munkatársak jelentős része továbbra is home office-ban van, - és bár sokan alig várják a személyes találkozási lehetőségeket, - jelenleg senki sem tud biztosat abban, hogy mikor lehet újra visszatérni az irodába, részt venni egy értekezleten, megbeszélésen, vagy tréningen.

Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont megértve ügyfelei megváltozott képzési igényeit - helyzetre szabott, online készségfejlesztő tréning megoldásokkal támogatja ügyfeleit:

  1. Készségfejlesztő programjainkat változatlan tartalommal, de online platformra szabtuk, hogy ügyfeleink home office-ból is meg tudják valósítani tervezett képzéseiket,
  2. Informatikai hátterünk révén Magyarországon egyedülálló tudással és tapasztalattal rendelkezünk a virtuális osztálytermekben történő oktatások területén; olyan online tréningeket tartunk, amelyek a hagyományos tréningekhez hasonló élményszerűséget, hatékonyságot és tudásmegmaradást biztosítanak.

Változatos online eszköztárunk révén az IQJB online készségfejlesztő tréningeken résztvevők nem csak passzív résztvevői egy-egy előadásnak, hanem:

  • a többiekkel és a trénerrel folyamatos diszkussziót folytatva vesznek részt,
  • a csoport véleményét egy-egy érdekes kérdésben megszondázó közvéleménykutatásban mondhatják el a véleményüket,
  • a csoportmunkából „kiszállva” kiscsoportos munkákban vehetnek részt, vagy a trénerrel dialógust folytathatnak,
  • megoszthatnak egymással anyagokat és a többiekkel együtt szerkeszthetnek anyagokat,
  • oktató filmeket nézhetnek, hanganyagokat hallgathatnak meg,
  • helyzetgyakorlatokat végezhetnek,
  • önellenőrző tudásteszteket tölthetnek ki, vagy akár vizsgázhatnak is.

Jelentkezés, bővebb információk:
Varga Judit képzési- és marketingmenedzser
Vezetékes telefonszám: (+36 1) 799 5508
Mobil telefonszám: (+36 30) 212 0051
E-mail

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!